Σεισμοσ Μυτιληνη : Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στη Μυτιλήνη - ΤΩΡΑ / Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα.

Σεισμοσ Μυτιληνη : Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στη Μυτιλήνη - ΤΩΡΑ / Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα.. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη: Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μυτιληνη σεισμοσ από το pagenews.gr. Taggedρίχτερ σεισμός σεισμοσ μυτιληνη σεισμοσ τουρκια σεισμοσ τωρα τουρκία.

Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος. Ισχυρός σεισμός τώρα στην μυτιλήνη. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια.

Εμβολιασμός: Φτάνουν τα εμβόλια στη Μυτιλήνη
Εμβολιασμός: Φτάνουν τα εμβόλια στη Μυτιλήνη from www.newsit.gr
Επτά επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για το έργο σδιτ του πανεπιστημίου θεσσαλίας. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε ανάμεσα στην μυτιλήνη και τη χίο στις 10:13 σήμερα 18 ιουνίου. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μυτιληνη σεισμοσ από το pagenews.gr. Σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μυτιληνη σεισμοσ από το pagenews.gr.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της μυτιλήνης. Επτά επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για το έργο σδιτ του πανεπιστημίου θεσσαλίας. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την. Η νέα δόνηση είχε εστιακό βάθος 17 χλμ και το επίκεντρό της εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 45 χλμ. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Σκότωσε γατάκι πατώντας το με τα πόδια του! Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε ανάμεσα στην μυτιλήνη και τη χίο στις 10:13 σήμερα 18 ιουνίου. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. Taggedρίχτερ σεισμός σεισμοσ μυτιληνη σεισμοσ τουρκια σεισμοσ τωρα τουρκία.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της μυτιλήνης. Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης σεισμική δόνηση έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, στο newsique.gr. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα.

Σεισμός τώρα στη Μύκονο - Στα 10 χιλιόμετρα το εστιακό του ...
Σεισμός τώρα στη Μύκονο - Στα 10 χιλιόμετρα το εστιακό του ... from www.newsit.gr
Weather forecast mitilini, greece ▸. To μέγεθος της σεισμικής δόνησης είναι 3,9 ρίχτερ. Αναστάτωση προκάλεσε στην πόλη της μυτιλήνης, σεισμός που σημειώθηκε. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους. Η τελευταία σεισμική διεργασία έδιωξε από την πόλη της μυτιλήνης και τα πουλιά. Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. Σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη.

Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μυτιληνη σεισμοσ από το pagenews.gr. Ισχυρός σεισμός τώρα στην μυτιλήνη. Σεισμός μεγέθους 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας 1 φεβρουαρίου 2021 στη μυτιλήνη. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Η νέα δόνηση είχε εστιακό βάθος 17 χλμ και το επίκεντρό της εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 45 χλμ. Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε ανάμεσα στην μυτιλήνη και τη χίο στις 10:13 σήμερα 18 ιουνίου. Σκότωσε γατάκι πατώντας το με τα πόδια του! Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. To μέγεθος της σεισμικής δόνησης είναι 3,9 ρίχτερ. Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης σεισμική δόνηση έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε.

Αναστάτωση προκάλεσε στην πόλη της μυτιλήνης, σεισμός που σημειώθηκε. Επτά επενδυτικά σχήματα ενδιαφέρονται για το έργο σδιτ του πανεπιστημίου θεσσαλίας. Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Weather forecast mitilini, greece ▸. Σκότωσε γατάκι πατώντας το με τα πόδια του!

«Έξυπνο» μπαστούνι για τυφλούς από τη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ ...
«Έξυπνο» μπαστούνι για τυφλούς από τη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ ... from www.thepressroom.gr
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε ανάμεσα στην μυτιλήνη και τη χίο στις 10:13 σήμερα 18 ιουνίου. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό. Weather forecast mitilini, greece ▸. Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε ανάμεσα στην μυτιλήνη και τη χίο στις 10:13 σήμερα 18 ιουνίου.

Η νέα δόνηση είχε εστιακό βάθος 17 χλμ και το επίκεντρό της εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 45 χλμ. Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη. Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό. Taggedρίχτερ σεισμός σεισμοσ μυτιληνη σεισμοσ τουρκια σεισμοσ τωρα τουρκία. Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης. Κρίσιμες ώρες για τον ηγούμενο της μονής βατοπεδίου, εφραίμ. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Weather forecast mitilini, greece ▸.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε ανάμεσα στην μυτιλήνη και τη χίο στις 10:13 σήμερα 18 ιουνίου σεισμοσ. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook